akkoordDe website van het Joke Smit College maakt gebruik van cookies.
Lees ons cookiebeleid

Schoolinfo

Rooster en lestijden

Vanaf donderdag 7 september 2017 worden de roosters bekend gemaakt. Vrijdag 8 september is er een introductiemiddag voor de nieuwe leerlingen (informatie volgt nog via de mail). De eerste lesdag is maandag 11 september 2017.

Het rooster op het Joke Smit College is zo ingericht dat er zoveel mogelijk vakken worden aangeboden. Dit heeft als voordeel dat er veel vakkencombinaties mogelijk zijn, maar het heeft als nadeel voor de leerling dat het rooster vrijwel nooit aaneengesloten is. Het is niet mogelijk een rooster naar ieders indiviudele wensen te maken.

Er is op het Joke Smit College een lang rooster, van 's morgens 9.15 tot 's avonds 22.00 uur. Je kunt dus zowel overdag als in de avond ingeroosterd worden. Precieze begin- en eindtijden vind je in Magister, waarvan je de inloggegevens krijgt toegestuurd als je officieel ingeschreven en ingeroosterd bent.

Bij het intakegesprek kun je aangeven dat een bepaald dagdeel voor jou geblokkeerd is. Maar er is geen garantie dat de roostermakers hiermee rekening kunnen houden. Dit is afhankelijk van om welk vak en tijdstip het gaat.