akkoordDe website van het Joke Smit College maakt gebruik van cookies.
Lees ons cookiebeleid

Schoolinfo

Praktische zaken

Kantine/werkplekken

De kantine is verdeeld in een gedeelte om te werken, het verhoogde deel bij de ramen en pc's, en in het lager gelegen stuk het horecadeel. Bij de pc's mag niets gedronken of gegeten worden, in het horecagedeelte wel. HEEL BELANGRIJK: WEES JE BEWUST DAT WE MET ELKAAR DE SCHOOL LEEFBAAR WILLEN HOUDEN EN RUIM JE VERPAKKINGEN EN ETENSRESTEN OP!
Iedere dag geopend, gehele dag en een deel van de avond. Naast koffie, thee en frisdranken kun je er kleine versnaperingen kopen of zelfs een lichte maaltijd.


Het beheer van de kantine is in handen van Ronica.

Wifi

Overal in het gebouw is Wifi.

Fotokopieën

Vouchers voor kopieëren kun je kopen bij de receptie, een kaart voor 50 kopieën kost €5,-. Op de begane grond in het trappenhuis en op de tweede etage zijn de kopieerapparaten/printers. Als je geen gebruik wilt maken van de vouchers kan je ook met een tegoed op je pasje werken. De handleiding hiervoor wordt je toegestuurd via de mail.

Postvak Medewerkers

Als je iets wilt afgeven voor een docent, doe dat dan bij de receptie. De receptiemedewerker zorgt dan dat het bij de betreffende docent terecht komt.

Portrettengalerij

Tegenover de docentenkamer vind je foto’s van docenten met de naam eronder.

Kluisjes

Op vertoon van je ID kun je via de receptie een kluisje huren. Kosten huur €10,- na betaling van borg voor sleutel €20,-.