akkoordDe website van het Joke Smit College maakt gebruik van cookies.
Lees ons cookiebeleid

Aanmelden

Algemeen

Het Joke Smit College is al sinds vele jaren dé plek in Amsterdam om je mavo- (vmbo-tl), havo-, of vwo-diploma te behalen.

Waarom kiezen voor het Joke Smit College?

  • Je kunt per vak examen doen
  • Je rondt elk vak af met een eindcijfer of certificaat
  • Je kunt eindcijfers of certificaten inwisselen voor een diploma, ook als ze behaald zijn in het regulier onderwijs (heb je een of meer klassieke talen afgerond, kun je bij ons ook een gymnasiumdiploma halen)
  • Je kunt kiezen uit een zeer breed vakkenaanbod, zo ook uit de vakken Spaans, filosofie, M&O, informatica, tekenen en muziek
  • Je krijgt individuele gesprekken met een mentor
  • Je kunt voor sommige vakken gratis bijles volgen
  • Je kunt bij onze decanen terecht voor oriëntatie op vervolgstudie of loopbaan
  • Je kunt voor vragen, extra begeleiding en faalangstreductietraining terecht bij de leerlingbegeleiding en de schoolmaatschappelijk werker.
  • Je kunt je profielwerkstuk doen via speciale projecten, bijvoorbeeld door een excursie of het volgen van een themagroep

Open dagen
Woensdag 4 april 2018 van 17.00 tot 19.00 uur
Vrijdag 22 juni 2018 van 13.00 tot 16.00 uur

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande link. Gebruik daarvoor een computer in plaats van een mobiele telefoon. Je kunt je ook aanmelden als je nog niet precies weet wat je uitslag is. Na aanmelding word je namelijk uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek kunnen de mogelijkheden besproken worden.
Aanmelden voor het Joke Smit College                                                       (upload een echte cijferlijst, een print screen van je Magistercijfers is niet voldoende)

Let op: vanaf 16 juli t/m 26 augustus zijn wij gesloten. Het kan dan ook langer duren voordat u een reactie krijgt. De intakegesprekken vinden plaats tussen 25 juni en 13 juli. Na de zomervakantie zijn er weer gesprekken vanaf 27 augustus.
Het Joke Smit College kent geen inschrijving gedurende het schooljaar.

Extra informatie
Vanaf 1 juni 2018 kun je een afspraak maken met een van onze decanen voor nadere informatie. Klik hier om een afspraak te maken. Als inlog hoef je alleen je mailadres achter te laten.
Let op! Dit is geen aanmelding voor een intakegesprek.